Pohádková a aktivní dovolená v srdci Krkonoš

on

|

views

and

comments

Plánujete letní dovolenou v Krkonoších či jinde v Česku? To je velmi dobře, protože pokud tomu tak je, znamená to, že svou rodinu, potažmo děti, vedete k pravidelnému pohybu a lásce k přírodě. V případě, že jste se rozhodli pro tuto lokalitu, máme pro vás plán či několik tipů, které vám možná mohou přijít vhod. A pokud jde o ubytování v Krkonoších, máte široký výběr.

Janské lázně

Po ubytování v Krkonoších se můžete již první den vydat například do Janských lázní. Zde se nechte kabinovou lanovkou vyvést na vrchol Černé hory, odkud se můžete vydat k Černohorskému rašeliništi. V případě, že máte děti v kočárku, doporučujeme vzít nosítko. Cesta není vhodná pro kola kočárů. Po této skvělé procházce se můžete vydat do dětského parku Kabinka, kde na děti čekají šlapací auta, lodičky a mnoho jiného. Po takovém výletu již snad budou děti unavené a vy si užijete klidný večer a pozorování Krkonoš například z terasy?

Jak prožít druhý den

Každý rodič to jistě dobře zná – malé děti se jen tak jednoduše neunaví, a vlastně ani nezastaví – fuf. V takovém případě, abyste měli chvilku oddechu, vezměte své ratolesti do Mladých Buků, kde na vás čeká vodní hřiště se stavidly, vodními mlýny, jezírkem a jiné zábavné aktivity, mezi které patří i minizoo, bludiště a jiné. Z tohoto Baldova světa můžete zahlédnout bobovou dráhu Berta, která vám poskytne další perfektní zážitek a dechberoucí výhledy na Krkonoše.

Třetí den v Krkonoších

Zdolejte královnu Sněžku, a to i s malými dětmi. Na horu vede několik cest a je jen na vás, jakou zvolíte. V případě, že nechcete pěšky, jednoduše zvolte kabinovou lanovku. Pozor ale na čas, kdy na horu zavítáte. Doporučujeme Sněžku navštívit v týdnu, protože přes víkend se na lanovku stojí i několikahodinové fronty.   

Pohádková stezka

Projděte společně s dětmi Pohádkovou stezku na Horní Malé Úpě. Najdete tu deset zastavení plných zajímavostí a her. A pokud toho ještě nemáte málo, navštivte Dívčí nebo Mužské kameny, Pančavský vodopád, Labský vodopád a mnoho jiného.

A jaké zvolit ubytování? To už záleží na vás. My doporučujeme chalupy v Krkonoších. Můžete zůstat v přírodě a nemluvě o tom, že si tu odpočinete lépe než v hotelu.

Share this
Tags

Must-read

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří v souvislosti se širokým spektrem jejich pozitivních účinků. Které to jsou? Co jsou kanabinoidy a jaký...

Finanční oživení podnikání přináší nebankovní půjčky

V dnešní dynamické době není neobvyklé, že se podnikatelé ocitnou v obtížné finanční situaci. Stačí pouze zpoždění platby od některého z klientů, a finanční...

Prodej firmy: Proč se přitom obrátit na profesionály

Motiv, proč se společník nebo společníci rozhodnou prodat svoji rodinnou firmu, může být naprosto banální. Často za tím stojí vyčerpání z každodenního provozního řízení,...
spot_img

Recent articles

More like this